Google

събота, 27 октомври 2007 г.

Луна се прибра в България

Фолк певицата Луна се завърна от САЩ.
Певицата едва смогва да се понахвали за свойте преживявания в Новия свят. Звездата отлетя за страната на неограничените възможности на 30 септември през лондонското летище. Пътешествието започнало в Лос Анжелис продължило в Холивуд, Бевърли хилс, Лас Вегас, Гранд каньон и приключило на Коронадо айлънд.
Певицата е била отседнала няколко нощи в хотела, където е сниман филма "Хубава жена".Една от любимите актриси на певицата е Джулия Робъртс.
Разхождайки се с лимузината на хотела, Луна гледала видеото на своята песен "Завинаги до теб". Фолк певицата била поразена и от суровата красота на Гранд каньон. В Лас Вегас Луна се настанила в престижния хотел "Wynn".
В хотел "Менделей бей",където сниман сериала "Лас Вегас", певицата направи и нова фото сесия, най-вече заради невероятната обстановка. Луна посетила шоуто на Селин Дион и напазарувала в нейния бутик.В игралните зали на Лас Вегас опитала късмета си, но загубила известна сума.Сега ако се интересуваш от икономика посети i-rechnik.info,за да научиш някой нов термин или пък да прочетеш някоя финансова статия.

Няма коментари: