Google

събота, 22 март 2008 г.

Андреа представи дебютния си албум

За представянето на първия си самостоятелен албум “Огън в кръвта” Андреа облече булчински тоалет.
Андреа е включила 14 свои песни в албума "Огън в кръвта". Повечето от песните са създадени от тандема Мариета Ангелова - Велислав Драганински. Телевизия "Планета" завъртя промоционално най-новото видео на певицата по песента и "Страх" в деня на промоцията.
“Белият тоалет беше закачка. “Зори Дизайн” се справиха блестящо не само с оскъдната булченска рокля, но и с останалите ми два тоалета за промоцията”, казва Андреа.
Общо с четири страхотни тоалета се появи певицата пред гостите си в елитна столична дискотека. Екип на телевизия "Планета" засне целия спектакъл и ще зарадва почитателите и в най-скоро време.
Черният тоалет, с който се появи последно, доста разпали мъжките страсти в заведението, тъй като огромна цепка разкриваше бельото й, доверяват купонджии.
Над 200 души пяха заедно с блондинката Андреа.
Имаше и гост изпълнители от “Пайнер” – Борис Дали, Соня Немска, Биляна и Илиян.
В секси лилава рокля се появи бременната Емилия.
Андреа бе уважена още от Теодора, шефа на “Диапазон Рекърдс” Ненчо Касъмов, Даниел Ризов, Иван Несторов-Амебата, Роси Иванова, плейбоката Мира.
Кубрат Пулев и родителите на фолк дивата Андреа бяха настанени във ВИП сепарето на заведението и аплодираха най-бурно изпълненията на певицата.
На финала се появи огромна торта със снимка на Андреа.Ръководство за покупка на маркова козметика на супер изгодна цена

Няма коментари: