Google

сряда, 12 септември 2007 г.

Алисия и Валери Божинов имат момче

alisia,Валери Божинов,Алисия,дете,роди,collection
В софийската болница "Св. Лазар" проплака първото дете на даровитата фолк-певица Алисия и футболният национал Валери Божинов. Бебето се казва Валери Божинов.Раждането е преминало без усложнения. Лекарският екип извлече и замрази стволови клетки от пъпната връв на новороденото. Алисия, се чувства добре след раждането. Щастливият татко е бил неотлъчно до Алисия в часовете преди раждането на първата им рожба. "Чувството е невероятно. По-хубаво от всеки голям успех или гол", каза нападателят.
При първия гол на националния ни отбор в среща с Люксембург националите се събраха и показаха с ръце как люлеят люлка като специален поздрав за Божинов, на когото посветиха гола.
Нападателят е получил поздравления и от треньора си в "Манчестър Сити" Свен Горан Ериксон, и от съотборниците си от английския град.
Лекарите от Свети Лазар пък специално благодарили на Алисия и Валери за отговорното и зряло поведение и решения по време на бременността и раждането, с които младата двойка е спечелила уважението на екипа.

Няма коментари: