Google

вторник, 4 септември 2007 г.

Секси и различна е Глория

Глория се появява в нова разбиваща фотосесия на страниците на Нов Фолк - Кралицата е снимала с уникални, невиждани до този момент тоалети и изглежда... секси! Снимките са невероятни!Глория е много стилна, секси и красива! Черният тоалет и колието са една перфектна комбинация! Прическата и гримът са много предизвикателни...Точно това искаха феновете на Примата, нещо секси и различно! Фотосесията е заснета във и край хотел "Зорница Сендс" на Елените.
Преди фотосесията на морето, Глория е заснела три от телевизионните си версии. Четвъртата, на "Дар от Бога", е снимала по-късно, в София, в клуб "Легло". Освен версиите, тази събота ще бъде излъчено и интервю с Примата, но това ще е само част от музикалния филм, който тя и Пайнер подготвят. Пълната му версия ще бъде излъчена до края на септември, а в него ще се излъчи и дългоочакваният дуетен клип на Глория и Азис.
Във Фолкмаратон Глория ще пробва и колието, което феновете й подариха! В момента Глория е на десетдневна почивка в едни от най-красивите места в Европа и по специално Париж.
Гледай сега онлайн телевизии без регистрация!

Няма коментари: