Google

петък, 21 септември 2007 г.

Теодора и DJ Pantelis с уникален клип

Сексапилната фолк дива Теодора засне атрактивен видеоклип на най-новата си песен “Белег на врата”. Парчето отново е резултат от съвместната работа на певицата с гръцкото явление DJ Pantelis.

В клипа на Теодора партнира екзотичен младеж. Между двамата припламва любовна искра. Но каква е развръзката на страстната афера, ще разберете от невероятния видеоклип, който ще можете да гледате съвсем скоро Фен ТВ и Балканика МТВ.
Видеото бе заснето в ретро бара на хитовото столично заведение Sin City. Повече от 60 човека са статистите в продукцията. С невероятни танци във видеото се включват денсформация “Фиоре”.
Песента “Белег на врата” е по музика на гръцкия гений Фивос, създал песни за най-големи звезди като Деспина Ванди, Йоргос Мазонакис, Василис Карас, Елена Папаризу и много други гръцки звезди. Ремиксът е на феноменалния DJ Pantelis, който многократно е доказвал, че умее да създава парчета с хитов потенциал. Текстът е на Росен Димитров.
За пореден път Теодора се довери на екипа, с който работи от дълго време. Режисурата бе поверена на Ненчо Касъмов. Стайлингът е дело на Роди, гримът - на Бони, а прическите - на Стела.Сега прочети за актуалните модни тенденции .

Няма коментари: